Skip to main content

Ingen grunn til å lure på noe, finn svarene på de vanligste spørsmålene om Prisume

Logo Ikke nøl med å kontakte oss for mer

Ta kontakt med Despec som vil opprette din Prisume-konto og sende deg påloggingsdetaljene. Derfra vil du ha tilgang til nettportalen hvor du kan begynne å legge til kunder og den automatiserte rekvisitabestillingen.

Påloggingen er som standard https://prisume.3manager.com med mindre du allerede bruker en 3manager-konto med Prisume-integrasjonen aktivert.
Da vil påloggings-URLen være den du har mottatt fra din 3manager-leverandør. Du kan også alltid logge inn øverst til høyre på denne siden!

Windows
Microsoft Windows-basert datamaskin (XP SP3 eller nyere / 2003 Server eller nyere) Microsoft .NET Framework 4.6 eller nyere.

Linux x64
Datainnsamleren fungerer med vanlige Linux-distros (som Ubuntu, Debian, CentOS og mer), bare 64bit.

Linux ARM
For Raspbian OS brukt på Raspberry Pi (RPI).

Mac OSX
Mac OSX 10.15.3 eller nyere, kun 64bit.

Nettlesere
Google Chrome, Safari, Firefox, Microsoft Edge og Internet Explorer 11 eller nyere.

Maskinvare
Datainnsamleren krever minimum 10 GB ledig harddisk og 4 GB RAM med Internett-tilgang. Det anbefales ikke å installere
datainnsamleren på bærbare datamaskiner, da den kan skanne andre nettverk. Hvis en datamaskin ikke er tilgjengelig for installasjon, anbefaler vi å bruke en Raspberry
Pi 3 modell B eller nyere med minimum 16 GB SD-kort.

Proxy
Hvis proxy brukes, er bruker og passord nødvendig for å få tilgang til 3manager-serveren. HTTP 1.1-kompatibel proxy-server, domeneproxy og PAC-fil
kompilert proxy støttes.

SNMP
SNMP aktivert (minimum V1-2). SNMP v3 støttes. Minimum lengde på passord er 8 tegn når du konfigurerer SNMP V3
på skriverne.

Porter
161/162 (SNMP) og 443/80 (Internett)

Datainnsamleren er en SNMP-basert programvare (Simple Network Mangement Protocol). Dette betyr at den bruker port 161/162 for intern kommunikasjon med skriverne. Når dataene sendes, bruker den port 443 (SSL) i kryptert form til Prisume-portalen.

Det er mulig å bruke port 80 hvis 443 ikke er mulig, men vi anbefaler ikke dette på grunn av den manglende krypteringen.

Ja, dette kan lastes ned på https://www.3manager.com/downloads (nederst på skjermen).

Gå til enheten(e) ved å bruke alternativet "Dashboard-utstyr". Rull ned til bunnen av dashbordet til du ser en liste over enheter.
Her kan du klikke på de du vil fjerne og når du er ferdig klikker du på "Unmonitor"-knappen og enhetene vil bli fjernet fra
system.

Du kan også navigere til enhetens detaljerte side og bruke "Stopp overvåking"-alternativet med "Action"-knappen øverst til høyre.

Hvis du trenger å overvåke enheten på nytt, kan du finne den under kontoinnstillinger - Enhetsovervåking, og den vil bli oppført på høyre side av skjermen. Klikk "Monitor" for å få den tilbake. Hvis datainnsamleren rapporterer, vil den automatisk oppdateres med neste oppdatering.

Prisume dekker alle printmerker på markedet.

Rekvisitabestilling kan ha ulike innstillinger, men som standard vil rekvisita bestilles hvis de har mindre enn 20 % ELLER 20 dager igjen. Bestillinger er gjort
daglig, og du har muligheten til å inkludere bulkordrer slik at du reduserer logistiske kostnader. Men disse innstillingene er konfigurerbare, så du trenger
for å gå til ditt eget nivå i Prisume og sjekke bestillingsinnstillingene for rekvisita.

Gå til leverandørnivået ditt (hvor du også er lagt til som et teammedlem)

  • Klikk på de 3 prikkene for å få tilgang til funksjonsmenyen
  • Klikk på "Rapporter"
  • Klikk "Rekvisitabestilling"
  • Klikk på interesserapporten. Her vil du se innstillingene og du kan endre dem om nødvendig.

Hvis en artikkel ikke er på lager, vil du bli kontaktet av Despec med en status eller alternativer.

Du kan se dette flere steder i Prisume;
I dashbord for rekvisita i den nederste delen ved å klikke på

  • "Bestill"-fanen
  • enhetsjournal på rekvisitaindikator widgeten 
  • QR-skanning

Ja, i dashbord for rekvisita i den nederste delen ved å klikke på "Bestill"-fanen.

Avhengig av konfigurasjonen din kan det være annerledes. Som standard vil en enhet bli lagt til en rekvisitabestillingsliste når den er merket som "Administrert". Dette betyr at når du har onboardet klienten din, sørget for at alle adresser er lagt til, avdelinger etc, så er det siste å merke enhetene som administrert som du leverer toner til. Når de er merket som administrert, blir de automatisk tilordnet bestillingsrapporten for rekvisita.