Skip to main content

Utforsk en rekke allsidige funksjoner som er utviklet for å forenkle skriverhåndteringen.

Logo Prisume tilbyr verktøyene du trenger for å få full kontroll og oversikt.

Utvalgte kategorier:

Rekvisita  >       Enheter  >       Miljø  >       Bedrift  >       Annet  >      Integrasjoner  >

 

Rekvisitastyring    Essensielle Profesjonell
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________
       

Automatisert levering av rekvisita (for både Essensielle og Profesjonelle)
Bruk Prisume til å oppfylle alle fremtidige rekvisitabestillinger for deg. Levert til kundenes resepsjon med all relevant informasjon om skriveren og deres plassering, før de går tomme. Ingen mer manuell ordrehåndtering, alt du trenger å gjøre er å sende en faktura.

 

Automatisert rekvisitabestilling
Automatiser tonerpåfylling med Prisume. Systemet vårt overvåker nivåer og bestiller rekvisita før du går tom, og sikrer sømløs utskrift. Få rekvisitabestillinger via post, FTP eller integrasjoner. Spor siste bestillingsdato i Prisume eller ved å bruke QR-skanningsalternativet som er tilgjengelig til smarttelefonen din.

 

Intelligent bulkbestilling
Maksimer effektiviteten med vårt bulkbestillingsalternativ. Ved å bruke beregninger av dager igjen, optimaliserer vi forsyningsordrer for å redusere logistikkkostnader og CO2-utslipp ved å gruppere forsendelser til samme kunde. Mindre avfall og flere besparelser.

 

Overvåking av rekvisitapanel og toneravfall
Få tilgang til sanntidsinnsikt i tonerbruk, bestillinger og motta proaktive varsler når tonere skiftes ut for tidlig. Hold deg oppdatert og ta informerte beslutninger med vårt responsive dashbord.

 

Fleksibel håndtering av delenummer
Få full kontroll over rekvisitabeholdningen din med vår tilpassbare funksjon for administrasjon av delenummer. Bytt eller oppdater enkelt delenummer for å matche dine foretrukne rekvisita, og sikrer at du alltid jobber med komponentene som passer best til dine behov.

 

Bid håndtering
Administrer enhetspriser enkelt med vår intuitive budadministrasjonsfunksjon. Legg til eller juster bud på enheter for å sikre nøyaktige og konkurransedyktige priser, strømlinjeforme salgsprosessen og sikre lønnsomhet.

 

 

     

Enhetsadministrasjon

  Essensielle Profesjonell

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Universell datainnsamling på tvers av plattformer og merkevarer
Med Prisume kan du glede deg over sømløs datainnsamling fra flere skrivermerker som fungerer uanstrengt på Windows, Linux, Raspberry PI og Mac for virkelig kompatibilitet på tvers av plattformer.

 

Modelldatabase: Hold deg automatisk oppdatert
Aldri bekymre deg for utdatert informasjon igjen. Vår kontinuerlig oppdaterte modelldatabase sikrer at du har de nyeste delenumrene, anbefalte volumer, kWh-bruksdata og mye mer for hånden. Vær oppmerksom på at anbefalte volumer kun er tilgjengelig i Professional.

 

Automatisk + QR-kodebasert feilrapportering
Hold deg proaktiv med automatiserte varsler og QR-kodebilletter fra Prisume. Motta rettidige varsler om skriverproblemer og la brukere enkelt rapportere problemer via QR-koder. Spor alt på nettet for enda bedre oversikt og innsikt.

 

Fleksibel utstyrsrapportering: dine data, på din måte
Få full kontroll over skriverparkens data med våre tilpassbare utstyrsrapporter. Enten du trenger måleravlesninger i sanntid for fakturering eller ønsker å fordype deg i andre beregninger, kan du enkelt skreddersy rapportene dine. Planlegg dem eller last ned umiddelbart for maksimal bekvemmelighet.

 

Dynamisk enhetsfiltrering: Rask innsikt med ett tastetrykk
Kjør enkelt gjennom enhetsbeholdningen din ved å bruke våre omfattende filteralternativer og innebygde visninger. Veksle sømløst mellom beholdning, helsestatus og volumstatistikk for å få det nøyaktige øyeblikksbildet du trenger, når du trenger det.

 

Omfattende feilfunksjonsoversikt: én tur fikser alt
Hold deg i forkant av spillet ved å oppdage flere funksjonsfeil i samme klients skriverpark. Sørg for at du er fullt forberedt med de riktige reservedelene på en enkelt tur, reduserer nedetid og øker effektiviteten.

 

Mal-klare utstyrsrapporter: effektiviser arbeidsflyten din
Ikke oppfinn hjulet på nytt hver gang du trenger en rapport. Lagre enhver utstyrsrapport som en mal for sømløs gjenbruk på tvers av alle kontoer. Ideell for konsekvent overvåking av beregninger uten oppsett.

 

Intuitive dashbord for umiddelbar innsikt
Lås opp kraften til dataene dine med våre intuitive og fleksible dashboards, designet for å gi sanntidsinnsikt i utskriftsoperasjonene dine, noe som muliggjør bedre beslutningstaking og strømlinjeformet administrasjon.

 

Detaljert volumanalyse
Få en omfattende oversikt og dybdedetaljer over utskriftsvolumene dine. Spor aggregerte totaler og bryte ned bruk etter avdeling, bruker eller enhet for nyansert innsikt.

 

 

     

Miljø

  Essensielle Profesjonell

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Grønt trykk dashbord
Få en omfattende forståelse av utskriftens miljøpåvirkning med vårt grønne dashbord, som hjelper deg å ta informerte beslutninger for et mer bærekraftig kontor.

 

Økomålinger på enhetsnivå
Få dyptgående innsikt i hver skrivers miljøpåvirkning. Dashbordet vårt sporer aktive, standby- og hvilemodus, og gir estimater for kWh-forbruk og CO2-utslipp.

 

Plant trær med PrintReleaf
Gjør papirforbruket ditt til et grønnere fotavtrykk. Vår sømløse integrasjon med PrintReleaf lar deg kompensere for bruken din gjennom automatiserte treplantingsprosjekter. Få sanntidssporing og bidra til skogplanting uten problemer.

 

 

     

For salg, forretnings- og kostnadsstyring

  Essensielle Profesjonell

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kostnads- og kontraktsstyring
Overvåk ikke bare utskriftskostnadene, men administrer også enhetskontraktene dine sømløst. Vet hvor hver krone går og hold deg i samsvar med serviceavtalene dine.

   

Fleksibel prissetting på modellnivå: skreddersydd fakturering for hvert scenario
Angi enkelt standardpriser på modellnivå for strømlinjeformet fakturering, samtidig som du beholder friheten til å tilpasse priser for individuelle kontoer eller til og med spesifikke enheter. Din fakturering, på din måte, ned til siste detalj.

   

Faktureringsrapporter: eksporterbare, tilpassbare og omfattende
Generer faktureringsrapporter med noen få klikk, og oppsummer kostnadene etter total, avdeling eller enhet. Eksporter enkelt dataene dine for integrasjon med andre systemer eller for tydelig, detaljert økonomisk oversyn.

   

Dashboard for trendsporing: Vurder umiddelbart virksomhetens helse
Vårt dashbord tilbyr mer enn bare tall; det gir en omfattende forståelse av kostnadsberegningene dine. Finn umiddelbart om dine økonomiske trender går i riktig retning for umiddelbar handling.

   

Proaktiv kostnad + volumvarsler
Hold deg i forkant med kostnads- og volumvarsler i sanntid. Overvåk trender og motta rettidige varsler for å forhindre uventede kostnadsoverskridelser og optimalisere budsjettet ditt.

   

Skriv ut sammendragsrapport: din revisjons- og møtelivredder
Strømlinjeform revisjoner og statusmøter med vår altomfattende utskriftssammendragsrapport. Ett dokument som samler alle viktige data, som sikrer at du er forberedt og informert på kort tid.

   

Revisjon Kanban-tavle: strømlinjeform revisjonene dine med sanntidssynlighet
Revisjons-Kanban-styret forenkler komplekse revisjoner ved å kategorisere dem i stadier som "Venter på analyse", "Handling venter" og "Fullført". Enten du planlegger utskifting av enheter, konsolideringer eller opprettholder status quo, få et fugleperspektiv av revisjonsprosessen for effektiv beslutningstaking.

   

TCO-simulering: fremtiden for kostnadsanalyse
Slipp gjettingen av budsjettplanlegging med vår TCO-simuleringsfunksjon. Analyser og forutsi de totale eierkostnadene dine, og gjør økonomiske beslutninger enklere og mer nøyaktige.

   

Enhetsbruk / anbefalinger
Hold oversikt over hvor effektivt enhetene dine brukes med sanntidssporing og automatiske varsler. Optimaliser bruksmønstre og motta rettidige varsler for å ta informerte beslutninger.

   

Ytelsesdashbord: spor kundenes suksess i sanntid
Hold deg informert og proaktiv med ytelsesdashbordet vårt, spesielt utviklet for å overvåke forhandlernes vekst, trender og andre nøkkeltall. Få en grundig titt på forhandlernes fremgang for å identifisere områder for forbedring og feire suksesser.

   

Total eierkostnadsrapport
Finn alle viktige svar om utskriftskostnadene dine i én enkel, men omfattende énsides TCO-rapport. Dette øyeblikksbildet dekker gjeldende kostnader, gir en 12-måneders historisk oversikt og gir mulighet for periode-til-periode-sammenligninger for rask, men grundig innsikt.

   

 

     

Annet

  Essensielle Profesjonell

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sluttkundemodul: Styrk kundene dine gjennom delt innsikt
Forbedre kundeforhold og muliggjør selvbetjening ved å dele utvalgte data og rapporter på en sikker måte direkte med sluttbrukerne. Kundene dine får bedre kontroll, og du bygger tillit og skaper et vinn-vinn-partnerskap. Tilgjengelig som tillegg for Essentials og Professional.

   

Prisume API: Slipp løs tilpasningkraften
Bruk Prisume MPS-data i ditt eget verktøy ved å bruke Prisume API eller webhook-alternativet. Integrer Prisume MPS-data i dine egne systemer.

 

Webhook-funksjoner: skyv dataene dine dit du trenger dem
Benytt webhook-alternativene våre for å sende sanntidsrapporter og varsler direkte til ditt foretrukne system. Forbedre dine eksisterende arbeidsflyter ved å integrere Prisumes verdifulle datapunkter i verktøyene du allerede bruker.

 

 

     

Integrasjoner

  Essensielle Profesjonell

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Evatic: det ultimate innen tjenesteadministrasjonseffektivitet
Slå sammen egenskapene til Prisume med Evatic og opplev sømløs serviceadministrasjon som aldri før. Automatiser oppgaver, forbedre dataflyten og forenkle tjenesteplanlegging for en enhetlig, effektiv tilnærming til administrasjon av skriverparker.

 

SDF: Samlende forretningsdrift
Strømlinjeform fakturering, rekvisitaadministrasjon og felttjenester uten problemer. Integrer Prisume med SDF for å skape en enhetlig, datadrevet arbeidsflyt som forenkler forretningsprosessene dine fra start til slutt.

 

Zendesk: uanstrengt støtteadministrasjon
Forbedre kundestøtten din ved å integrere Prisume med Zendesk. Skyv enkelt varsler, rapporter og billettinformasjon direkte inn i Zendesk, strømlinjeform støttearbeidsflyten og heve kundeserviceopplevelsen.

 

PrintReleaf: Plant trær når du skriver ut
Bidra automatisk til global skogplanting gjennom PrintReleaf mens du bruker Prisume. Hver side du skriver ut hjelper til med å plante et tre, noe som gjør utskriftsoperasjonene dine ikke bare effektive, men også miljøvennlige.